Maakt ISO en VCA makkelijk!

VCA-checklist met software voor kleine aannemers

Begin gelijk goed met het opzetten van uw Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) systeem door gebruik te maken van dit complete pakket en ga op voor VCA-certificering. De intelligente VCA-software is gevuld met de VCA checklist voor aannemers. Inclusief o

€525,00 €635,25 incl. BTW
Levertijd: Onze pakketten worden geleverd als download.

Geschikt voor VCA*, VCA** en VCA Petrochemie.

Begin gelijk goed met het opzetten van uw Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) systeem door gebruik te maken van dit complete pakket en ga op voor VCA-certificering. De intelligente VCA-software is gevuld met de VCA checklist voor aannemers.

Met dit pakket maken we VCA bereikbaar voor kleine aannemers. U bespaart op kosten van VCA-advies want onze VCA-software is opgezet volgens de VCA-checklist voor aannemers, inclusief overzichtelijke VCA-handleiding voor het snel en slim opzetten van uw VGM-systeem.

Laten we de stappen van het behalen van uw VCA certificaat met u doornemen:

Stap 1. Beslissen of u wel of niet uw VCA-certificaat gaat behalen. Wij gaan er vanuit dat u deze keuze al gemaakt heeft.

Stap 2. Bepalen certificatieniveau (VCA*, VCA** of VCA Petrochemie). 

Stap 3. Aan de slag met ons VCA-pakket: Uitvoeren van de actiepunten en aanpassen bestaande templates in VisionManager. 

Stap 4. Het uitvoeren van de beschreven acties. Denk daarbij aan het houden van startwerkbijeenkomsten, toolboxmeetings etc.

Stap 5. Certificeren, u wordt daarna vermeld in het Centraal Certifcaten Register.

Stap 6. Tussentijdse audits en hercertificatie. U bent er helemaal klaar voor dankzij VisionManager.

Met VisionManager software voldoet u (bij actief gebruik uiteraard) aan de verwachting van SSVV dat u VCA bewust, actief en zichtbaar toepast.

 

U kunt het VCA-systeem zelf of met hulp van een adviseur opzetten.

Wij hebben VisionManager zo voor u opgezet en alvast voorbereid dat u zonder inzet van een adviseur zelf het systeem kunt aanpassen aan uw eigen situatie. Een overzichtelijke handleiding leidt u door het proces.

Natuurlijk kunt u ook de hulp inroepen van een ervaren adviseur. Bel daarvoor naar ons kantoor voor meer informatie (085-3034319).

 

De VCA-certificering

De VCA-certificering gaat met VisionManager heel makkelijk. Zet de auditor met een goede kop koffie achter een computer en hij / zij hoeft niet steeds op te staan voor het zoeken naar documenten. Alles staat immers in VisionManager. En dat in de volgorde van de VCA-auditchecklist die de externe auditor gebruikt. Dat maakt het gedeelte van de audit (documentenaudit) waarbij gecontroleerd wordt of het VCA-systeem alle verplichtte onderdelen wel zo makkelijk. En dat wordt door de externe auditor gewaardeerd!

 

Duur en kosten licentie na het eerste jaar

De licentie voor het gebruik van VisionManager heeft de duur van één jaar. Daarna wordt de licentie automatisch verlengd (wanneer u niet opzegt) met weer een jaar. U betaalt dan slechts € 450,00 per jaar, inclusief hosting en updates, exclusief BTW (prijspeil januari 2019). Natuurlijk kunt u uw licentie op elk moment ook upgraden naar meer gebruikers. Tot 10 gebruikers bedraagt uw investering slechts € 594,- per jaar en tot 25 gebruikers € 834,- per jaar.

 

Beëindigen van uw licentie

Met uw aankoop heeft u één jaar lang recht op het gebruik van VisionManager. Opzeggen kunt u tot  tenminste 1 maand voor het verlopen van de licentieperiode. U kunt dit doen schriftelijk of per mail. Zie verder ook onze overzichtelijke voorwaarden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »