Maakt ISO en VCA makkelijk!

Algemene voorwaarden

Onze voorwaarden zijn simpel:

  1. Wanneer u niet tevreden bent over de kwaliteit van de documenten krijgt u uw geld terug. Geef dit dan binnen 7 werkdagen nadat de betaling heeft plaatsgevonden aan ons door. U loopt dus geen enkel risico.
  2. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen die het gebruik van onze documenten met zich meebrengen.
  3.  Onze producten zijn auteursrechtelijk beschermd. U bent vrij om de aangeschafte producten voor eigen gebruik aan te passen en te vermenigvuldigen. Het is niet toegestaan om de producten door te verkopen of om deze buiten uw eigen organisatie te verspreiden. Trainingsmateriaal mag aan slechts één persoon (de cursist) ter beschikking worden gesteld.
  4. Op schending van het auteursrecht staat een boete van € 5.000,-- per geconstateerde overtreding.
  5. De downloadlinks blijven twee maanden beschikbaar. Dat betekent dat u tot twee maanden na aankoop uw producten kunt downloaden.
  6. Wanneer u onverhoopt niet tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en uw geld terug heeft gekregen dient u de bestanden onmiddellijk van uw computer te verwijderen. Wanneer na restitutie van het geld blijkt dat u toch gebruikt maakt van onze bestanden dan staat hierop een boete van € 5.000,--.
  7. Bij aankoop van een product met gebruik van VisionManager zijn de voorwaarden van AVR Management Tools BV van toepassing.Deze kunt u hier vinden.
  8. In het geval van een geschil is het Nederlands recht van toepassing.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »