Maakt ISO makkelijk!

Over ISOmanager

ISOmanager: uw kennispartner

Ontstaan

Onze eerste schreden in het vak zetten wij in 1993. ISO 9001 was nog niet zo bekend in Nederland en  onze oprichter Hans van der Rijst behaalde voor de organisatie waar hij toen werkzaam was als een van de eerste opleidingsorganisaties een ISO 9001 certificaat. Daarna werd hij door collega organisaties gevraagd om hun van advies te voorzien. Dit groeide uit tot een adviesbureau genaamd AVR Vision Consult BV. AVR heeft in de loop der jaren honderden organisaties uit diverse branches begeleid bij het opzetten van hun kwaliteitssysteem. Groot en klein, van 10.000 medewerkers tot enkele medewerkers. Iedereen behaalde in één keer hun certificaat.

Complete ISO pakketten

In drukke periodes kregen we meer aanvragen dan we aankonden en zijn we organisaties op afstand gaan begeleiden. Dit vroeg om een geheel nieuwe aanpak. We stelden een pakket samen waarmee organisaties zo veel mogelijk zelf konden doen. Uiteindelijk leidde dit tot de huidige certificeringspakketten waarbij een adviseur zelfs helemaal niet meer nodig is. Zo ontstond de webshop www.isomanager.nl. Naast de webshop gaan wij nog steeds elke week naar organisaties toe. Voor begeleiding maar ook steeds vaker om een bestaand kwaliteitssysteem om te vormen naar een prettig werkbaar systeem met echt toegevoegde waarde. Zo blijven we met beide benen midden in het vak staan.

ISO Software

Uiteindelijk hebben wij ook de ISO softwaretool VisionManager ontwikkelt. Er was en duidelijk behoefte aan een goede softwaretool die ook bijzonder gebruikersvriendelijk is. VisionManager combineert excellent documentbeheer met een stuk interactiviteit waar de andere softwaretools alleen maar van kunnen dromen. Zowel ISOmanager als VisionManager zijn ondergebracht in AVR Management Tools BV.

 

Contactgegevens ISOmanager:

AVR Management Tools BV
IJsseldijk 13
8194 LA VEESSEN
Tel: 085 - 303 4319
Email: info@isomanager.nl
KvK Zwolle nr. 55365493
B.T.W. nummer: NL851672127B01

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »