Maakt ISO en VCA makkelijk!

Over ISOmanager

 

Oprichter

AVR is opgericht door Hans van der Rijst. Hij heeft in de loop van de jaren vele tientallen organisaties geholpen met het stroomlijnen van hun organisaties. Hij staat bekend als dé specialist op het gebied van kwaliteitsmanagement en wordt dan ook bij verschillende grote en vooraanstaande organisaties ingehuurd als extern deskundige.

 

NEN Normcommissie kwaliteitsmanagement

Hans van der Rijst neemt namens AVR Management Tools BV zitting in de normcommissie kwaliteitsmanagement van de NEN. Op deze manier kunnen wij onze kennis delen en zijn wij altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitsmanagement. En daar profiteert u weer van. U kunt u zeker van zijn dat onze certificeringspakketten up-to-date zijn.

 

AVR Groep

ISOmanager is een dienst van AVR Management Tools BV en maakt onderdeel uit van de AVR Groep. Onze klanten (ruim 3.500) komen uit alle denkbare branches.

Onze missie is helder: organisaties te helpen om nog succesvoller te zijn.

Naast de certificeringspakketten bieden wij ook een slimme softwaretool voor kwaliteitsmanagement aan: VisionManager. Kijk voor meer informatie op VisionManager

Een andere website van ons is www.vca-vgm.nl. Hier bieden wij VCA-pakketten aan.

Ook de komende jaren zijn wij u graag van dienst. Neem  gerust contact op.

AVR management Tools BV
IJsseldijk 13
8194 LA VEESSEN
Kamer van Koophandel: 55365493
BTW-nummer: NL851672127.B01

Telefoonnummer: 085-303 1473

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »