Maakt ISO en VCA makkelijk!

Compleet ISO 9001:2015 certificeringspakket

Met dit zeer complete ISO 9001:2015 pakket heeft u in één keer alles in huis om uw organisatie binnen 4 maanden voor te bereiden op een externe audit. Met de bijbehorende cursus Interne Auditing bent u helemaal klaar voor de certificeerder.

€540,00 €653,40 incl. BTW
Levertijd: Onze pakketten worden geleverd als download.

In winkelwagen
 • Opgezet volgens de ISO 9001:2015
 • Pakket met ISO 9001 handboek, procedures en formulieren
 • U heeft zelf geen kennis van de ISO 9001 nodig
 • Handleiding en handige helpteksten begeleiden u
 • Makkelijk aan te passen aan uw situatie
 • Ontvang elke 2 weken een adviesmail
 • Inclusief cursus Interne Auditing
     

ISO 9001 certificering pak je goed aan

want in dit pakket zit alles wat de certificeerder van u vraagt

Bij ISO 9001 certificering verwacht de certificeerder dat u een goed werken systeem opzet en dat u door middel van interne audits instaat bent om de effectiviteit van uw ISO 9001 zelf te auditen om daar waar nodig verbeteringen door te kunnen voeren. Dit pakket bevat alles wat u daarvoor nodig heeft, inclusief een cursus interne auditing.

Compleet ISO 9001 certificeringspakket met audit cursus

Dit pakket bevat alle benodigde ISO documenten (handboek, procedures en formulieren) om een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten dat voldoet aan de ISO 9001:2015 norm én een cursus interne auditing (met certificaat!). Hiermee haalt u alles in huis wat u nodig heeft om zelf makkelijk en goed de ISO 9001 certificering te behalen.

Beschrijving

Een verplicht onderdeel van het ISO 9001 kwaliteitssysteem is het uitvoeren van interne audits. De certificeerder verwacht dat de auditors hiervoor aantoonbaar zijn opgeleid. Dit ISO 9001 certificeringspakket bevat alles van het ISO 9001 basispakket én de cursus interne auditing. Deze cursus wordt door de certificerende instellingen geaccepteerd als een volwaardige cursus. Wanneer u dit Complete ISO 9001 pakket aanschaft bespaart u minimaal € 5.000 ten opzichte van het inschakelen van een reguliere adviseur / trainer en u maakt gebruik van een al veel toegepaste en bewezen methodiek.

Dit pakket voldoet aan de ISO 9001:2015

 

U krijgt de volgende documenten voor uw ISO 9001 kwaliteitssysteem


ISO 9001 handleiding voor het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem.
Deze ISO handleiding geeft u alle informatie om zelf een kwaliteitsmanagementsysteem te kunnen opzetten.

UItleg ISO 9001:2015
Dit document legt de ISO 9001:2015 stapsgewijs uit. Wij nemen alle normparagrafen met u door en geven tips hoe u deze het beste kunt toepassen.

Het ISO 9001 projectplan
Hierin staan de stappen weergegeven (met toelichting) die genomen moeten worden voor het opzetten van een kwaliteitssysteem.

De context van de organisatie
Dit is een format waarbij wij exact aangeven hoe u het beste de context van uw organisatie kunt vaststellen en vastleggen. Inclusief een inventarisatie van uw stakeholders met hun behoeften.

ISO 9001 kwaliteitshandboek
Dit document geeft aan dat u aan alle normparagrafen voldoet. Het belangrijkste gedeelte is het kwaliteitsbeleid. Het document bevat vele helpteksten.

De vijf verplichte procedures
De procedure voor documentenbeheer is gesplitst in twee aparte procedures:

    Het beheer van interne documenten en het beheer van externe documenten
    Het beheer van kwaliteitsregistraties
    Het uitvoeren van interne audits
    Het herkennen en omgaan met afwijkingen
    Het doorvoeren van corrigerende maatregelen

Een viertal handige formulieren

    Interne auditrapportage
    Het doorvoeren van verbeteringen
    Overzicht kwaliteitsregistraties
    Overzicht externe documenten

Klachtenprocedure
Deze procesbeschrijving bestaat uit de twee deelprocessen:

    Het afhandelen van klachten
    Het analyseren van klachten

Kwaliteitsdoelstellingen
Bevat een powerpointpresentatie waarin op duidelijke wijze de relatie wordt weergegeven tussen de missie, visie van een organisatie en haar kwaliteitsdoelstellingen. Onderdeel van dit pakket is het Visionair Management Model. Deze geeft stapsgewijs de relatie tussen de missie, visie, beleid, strategie, kritische succes factoren en prestatie-indicatoren op procesniveau aan. Het pakket bevat ook een format (excel) over hoe prestatie-indicatoren vast te leggen (grafisch) waarbij in een oogopslag het effect van de uitgevoerde maatregelen zichtbaar zijn.

Managementreview
Dit document geeft aan, met uitleg, welke onderwerpen behandelt moeten worden om te voldoen aan de ISO 9001 certificering. Ook is een ingevuld voorbeeld van een managementreview.

Cursus Interne Auditing

Voldoe aan de eisen voor ISO 9001 certifcering
Met het certificaat voldoet u aan de noodzakelijke kennis om interne audits te kunnen uitvoeren. U bent weer een stap dichter bij certificering of u heeft een volgende stap gezet in uw persoonlijke ontwikkeling.

Opleiding met voorbeelden en formulieren- u kunt direct aan de slag
Naast de lesstof ontvangt u ook de benodigde formulieren om direct audits te kunnen uitvoeren.

Opbouw van de opleiding
De opleiding bestaat uit drie onderdelen.

 •     Theorie ISO 9001 en interne audits.
 •     Het voorbereiden van interne audits.
 •     Uitvoeren en rapporteren  van interne audits bij u op lokatie.


De lesstof is kort – krachtig en zo praktisch mogelijk.

Voorkennis en niveau van vooropleiding
U heeft geen kennis van de ISO 9001 nodig. MBO denkniveau is minimaal benodigd.  

Zij gingen u voor
De organisatie achter ISOMANAGER is AVR Vision Consult BV. Wij leiden al sinds 1996 auditors op. Deze kennis en ervaring is verwerkt in deze geheel nieuwe opleiding interne auditing. Sinds we deze opleiding in deze werkvorm hebben aangeboden hebben we al vele tientallen certficaten mogen uitreiken en het worden er steeds meer.  Tot onze cursisten horen onder meer medewerkers van bouwbedrijven, laboratoria, ziekenhuizen, banken, industrie en zakelijke dienstverlening.

Duur van de opleiding
Wij gaan uit van 24 studie-uren. Dit is inclusief het voorbereiden en uitvoeren van de interne  audit. Gemiddeld doen onze cursisten er tussen de week en twee maanden over om de opleiding geheel af te ronden. De cursus is voor 1 deelnemer.

Bestel het ISO 9001:2015 certificering pakket nu en begin nog vandaag!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »