Maakt ISO en VCA makkelijk!

ISO 9001 downloads met slimme software voor 4-10 gebruikers

Zet zelf uw bestaande ISO 9001:2008 kwaliteitssysteem om naar de nieuwe ISO 9001:2015. Met dit ISO 9001 update 2015 pakket werken u en uw collega's meteen in de cloud met uw kwaliteitssysteem. Het moment voor een frisse wind door uw kwaliteitssysteem.

€694,00 €839,74 incl. BTW
In winkelwagen
  • Jaarlicentie op ISO 9001 software
  • Gevuld met ISO 9001:2015 handboek, procedures en formulieren
  • Opgezet volgens de nieuwe ISO 9001:2015
  • Makkelijk aan te passen aan uw situatie
  • Handleiding en handige helpteksten begeleiden u
  • Gratis software updates
       

ISO 9001 update 2015 incusief software

Lever dezelfde kwaliteit als middelgrote en grote bedrijven. Dat kan met VisionManager. Wij leveren u een compleet gevuld ISO 9001 software systeem. Met onze handleidingen helpen wij u om binnen 2 maanden een ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem op te zetten. U past de documenten aan binnen VisionManager om het systeem volledig te laten aansluiten op uw organisatie. U hoeft dus niet zelf een ISO 9001:2015 handboek te schrijven of na te denken over een format voor processen. Wanneer uw ISO 9001 kwaliteitssysteem klaar is kunnen uw collega’s (ook op afstand) meteen aan de slag. Dit systeem is dan jullie systeem. Met jullie waarden (unieke kenmerken) en kwaliteit.  

Wanneer u dit pakket besteld krijgt u een jaarlicentie op VisionManager (waarde € 594,-) gevuld met het updatepakket ISO 9001:2015 (waarde € 245,-). U ontvangt dus een korting van € 145,- euro.

U krijgt de volledige inhoud van het Updatepakket ISO 9001 inclusief de ISO 9001 softwaretool VisionManager

De voordelen van onze ISO 9001 software

VisionManager is de enige ISO 9001 softwaretool die helemaal is ingericht volgens de filosofie van de ISO 9001:2015. Dus geen kunstmatige aanpassingen van bestaande systemen, maar volledig compatible met de nieuwe ISO 9001. Met VisionManager heeft u overzicht en grip op uw kwaliteitssysteem. De software betrekt uw collega's op een interactieve manier bij het systeem en zorgt voor betrokkenheid en inzicht.

Binnen VisionManager kunt u uw klachten registeren en opvolgen, evenals auditresultaten, verbeteringen en overige registraties. Handige actielijsten geven inzicht in de status. VisionManager stuurt daarnaast aan de gebruikers ook automatisch mailtjes wanneer er een actie voor hun klaar staat of wanneer er een document is gewijzigd.

Doordat VisionManager in de cloud staat is de tool altijd en overal bereikbaar (mits er internet is natuurlijk). U hoeft zelf geen software te installeren.

Wat krijgt u na het bestellen?

Zodra de betaling is verwerkt gaan wij voor u aan het werk om uw kwaliteitssysteem voor u in te richten. Binnen drie werkdagen krijgt u van ons een mail met de inloggegevens. Vanaf dat moment kunt u actief aan de slag om snel en goed uw kwaliteitssysteem op te zetten.

Duur en kosten licentie na het eerste jaar

De licentie heeft de duur van één jaar. Daarna wordt de licentie automatisch verlengd met weer een jaar. U betaalt dan slechts € 420,00 per jaar, inclusief hosting en updates, exclusief BTW (prijspeil januari 2017). Natuurlijk kunt u uw licentie op elk moment ook upgraden naar meer gebruikers. Tot 10 gebruikers bedraagt uw investering slechts € 594,- per jaar en tot 25 gebruikers € 834,- per jaar.

Natuurlijk kunt u de licentie ook beëindigen. Dit dient tenminste 1 maand, schriftelijk of per mail, voor het verlopen van de licentie te gebeuren. Zie verder ook onze overzichtelijke voorwaarden.

U krijgt de volgende documenten:

ISO 9001 handleiding voor het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem.
Deze ISO handleiding geeft u alle informatie om zelf een kwaliteitsmanagementsysteem te kunnen opzetten.

UItleg ISO 9001:2015
Dit document legt de ISO 9001:2015 stapsgewijs uit. Wij nemen alle normparagrafen met u door en geven tips hoe u deze het beste kunt toepassen.

De ISO 9001:2015 checklist
Hierin staan de stappen weergegeven (met toelichting) die genomen moeten worden voor het opzetten van een kwaliteitssysteem.

De context van de organisatie
Dit is een format waarbij wij exact aangeven hoe u het beste de context van uw organisatie kunt vaststellen en vastleggen. Inclusief een inventarisatie van uw stakeholders met hun behoeften.

ISO 9001 kwaliteitshandboek
Dit document geeft aan dat u aan alle normparagrafen voldoet. Het belangrijkste gedeelte is het kwaliteitsbeleid. Het document bevat vele helpteksten.

De vijf verplichte procedures
De procedure voor documentenbeheer is gesplitst in twee aparte procedures:

    Het beheer van interne documenten en het beheer van externe documenten
    Het beheer van kwaliteitsregistraties
    Het uitvoeren van interne audits
    Het herkennen en omgaan met afwijkingen
    Het doorvoeren van corrigerende maatregelen

Een viertal handige formulieren

    Interne auditrapportage
    Het doorvoeren van verbeteringen
    Overzicht kwaliteitsregistraties
    Overzicht externe documenten

Handleiding interne auditing
Dit document bevat vele tips over hoe interne audits kunnen worden voorbereid, uitgevoerd en gerapporteerd.

Klachtenprocedure
Deze procesbeschrijving bestaat uit de twee deelprocessen:

    Het afhandelen van klachten
    Het analyseren van klachten

Kwaliteitsdoelstellingen
Bevat een powerpointpresentatie waarin op duidelijke wijze de relatie wordt weergegeven tussen de missie, visie van een organisatie en haar kwaliteitsdoelstellingen. Onderdeel van dit pakket is het Visionair Management Model. Deze geeft stapsgewijs de relatie tussen de missie, visie, beleid, strategie, kritische succes factoren en prestatie-indicatoren op procesniveau aan. Het pakket bevat ook een format (excel) over hoe prestatie-indicatoren vast te leggen (grafisch) waarbij in een oogopslag het effect van de uitgevoerde maatregelen zichtbaar zijn.

Managementreview
Dit document geeft aan, met uitleg, welke onderwerpen behandelt moeten worden om te voldoen aan de ISO 9001. Ook is een ingevuld voorbeeld van een managementreview bijgesloten.

Licentie op VisionManager
Onderdeel van dit pakket is een licentie op VisionManager. U ontvangt een volledig ingericht kwaliteitsmanagementsysteem. Gebruik onze ISO 9001 software.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »