Maakt ISO makkelijk!

ISO 9001 downloads met slimme software voor 26-50 gebruikers

Behaal zelf uw ISO 9001 certificaat met onze ISO 9001 software. U ontvangt een al ingericht kwaliteitssysteem dat u alleen nog maar hoeft aan te passen aan uw eigen situatie. Nog nooit was het behalen van een ISO 9001:2015 certificaat zo makkelijk.

€1.577,00
€1.377,00 €1.666,17 incl. BTW
In winkelwagen
  • Jaarlicentie op ISO 9001 software
  • Gevuld met ISO 9001 handboek, procedures en formulieren
  • Opgezet volgens de nieuwe ISO 9001:2015
  • Makkelijk aan te passen aan uw situatie
  • U heeft zelf geen kennis van de ISO 9001 nodig
  • Handleiding en handige helpteksten begeleiden u
  • Elke 2 weken ontvangt u een adviesmail
  • Gratis software updates
       

ISO 9001 software

Wist u dat het mogelijk is om als organisatie zelf een kwaliteitssysteem op te zetten. Zelfs zonder hulp van een adviseur? Dat kan bijzonder goed met dit pakket. Dit pakket bevat al een volledig ingericht kwaliteitssysteem inclusief een jaarlicentie op VisionManager waardoor de opzet van het kwaliteitssysteem, het beheer en de certificering nog beter en makkelijker gaat!

Dit pakket is gelijk aan het Basispakket ISO 9001 maar wordt geleverd inclusief de ISO 9001 softwaretool VisionManager.

 

De voordelen van ISO 9001 software

VisionManager is de enige ISO 9001 softwaretool die helemaal is ingericht voldens de filosofie van de ISO 9001:2015. Dus geen kunstmatige aanpassingen van bestaande systemen, maar volledig compatible met de nieuwe ISO 9001.

Met VisionManager heeft u overzicht en grip op uw kwaliteitssysteem. De software betrekt uw collega's op een interactieve manier bij het systeem en zorgt voor betrokkenheid en inzicht.

De aanpassing van het kwaliteitsysteem gaat uitermate simpel. Documentbeheer vindt plaast volgens alle eisen van de normen. Maar nog belangrijker is wellicht dat de gebruikersvriendelijkheid van VisionManager voorop staat. Het is een plezier om met deze ISO 9001 software tool te werken.

Binnen VisionManager kunt u uw klachten registeren en opvolgen, evenals auditresultaten, verbeteringen en overige registrarties. Handige actielijsten geven inzicht in de status. VisionManager stuurt daarnaast aan de gebruikers ook automatisch mailtjes wanneer er een actie voor hun klaar staat of wanneer er een document is gewijzigd.

Doordat VisionMnager in de cloud staat is de tool altijd en overal bereikbaar (mits er internet is). U hoeft zelf geen software te installeren.

 

Alles wat u nodig heeft


Wij begrijpen dat u niet overal thuis in kunt zijn en daarom hebben wij met ruim twintig jaar ervaring dit pakket ontwikkelt voor organisaties die zelf een kwaliteitssysteem willen opzetten. Het bevat een ISO 9001 handleiding, projectplan, procedures met voorbeelden, formulieren en informatie over het uitvoeren van audits. Bovendien ontvangt u elke twee weken een adviesmail van ons waarin precies staat wat u moet doen om in 4 maanden tijd uw certificaat te behalen (let op: de certificering zelf valt buiten dit pakket).

 

Wat krijgt u na het bestellen?

Zodra de betaling is verwerkt gaan wij voor u aan het werk om uw kwaliteitsysteem voor u in te richten. Binnen drie werkdagen krijgt u van ons een mail met de inloggevens. Vanaf dat moment kunt u actief aan de slag om snel en goed uw kwaliteitsysteem op te zetten.

De licentie heeft de duur van één jaar. Daarna wordt de licentie automatisch verlengd met weer een jaar. U betaald dan slechts € 1.182,00 per jaar, inclusief hosting en updates, exclusief BTW (prijspeil januari 2019). Natuurlijk kunt u uw licentie op elk moment ook upgraden naar meer gebruikers.

Natuurlijk kunt u de licentie ook beëindigen. Dit dient tenminste 1 maand, schriftelijk of per mail, voor het verlopen van de licentie te gebeuren. Zie verder ook onze overzichtelijke voorwaarden.

U krijgt de volgende documenten:

ISO 9001 handleiding voor het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem.
Deze ISO handleiding geeft u alle informatie om zelf een kwaliteitsmanagementsysteem te kunnen opzetten.

UItleg ISO 9001:2015
Dit document legt de ISO 9001:2015 stapsgewijs uit. Wij nemen alle normparagrafen met u door en geven tips hoe u deze het beste kunt toepassen.

Het ISO 9001 projectplan
Hierin staan de stappen weergegeven (met toelichting) die genomen moeten worden voor het opzetten van een kwaliteitssysteem.

De context van de organisatie
Dit is een format waarbij wij exact aangeven hoe u het beste de context van uw organisatie kunt vaststellen en vastleggen. Inclusief een inventarisatie van uw stakeholders met hun behoeften.

ISO 9001 kwaliteitshandboek
Dit document geeft aan dat u aan alle normparagrafen voldoet. Het belangrijkste gedeelte is het kwaliteitsbeleid. Het document bevat vele helpteksten.

De vijf verplichte procedures
De procedure voor documentenbeheer is gesplitst in twee aparte procedures:

    Het beheer van interne documenten en het beheer van externe documenten
    Het beheer van kwaliteitsregistraties
    Het uitvoeren van interne audits
    Het herkennen en omgaan met afwijkingen
    Het doorvoeren van corrigerende maatregelen

Een viertal handige formulieren

    Interne auditrapportage
    Het doorvoeren van verbeteringen
    Overzicht kwaliteitsregistraties
    Overzicht externe documenten

Handleiding interne auditing
Dit document bevat vele tips over hoe interne audits kunnen worden voorbereid, uitgevoerd en gerapporteerd.

Klachtenprocedure
Deze procesbeschrijving bestaat uit de twee deelprocessen:

    Het afhandelen van klachten
    Het analyseren van klachten

Kwaliteitsdoelstellingen
Bevat een powerpointpresentatie waarin op duidelijke wijze de relatie wordt weergegeven tussen de missie, visie van een organisatie en haar kwaliteitsdoelstellingen. Onderdeel van dit pakket is het Visionair Management Model. Deze geeft stapsgewijs de relatie tussen de missie, visie, beleid, strategie, kritische succes factoren en prestatie-indicatoren op procesniveau aan. Het pakket bevat ook een format (excel) over hoe prestatie-indicatoren vast te leggen (grafisch) waarbij in een oogopslag het effect van de uitgevoerde maatregelen zichtbaar zijn.

Managementreview
Dit document geeft aan, met uitleg, welke onderwerpen behandelt moeten worden om te voldoen aan de ISO 9001. Ook is een ingevuld voorbeeld van een managementreview bijgesloten.

Met als bonus een Voortgangsverklaring
Met deze verklaring geeft u aan hoever u bent met de invoering van uw kwaliteitssysteem. Handig wanneer u uw klanten (vaak op verzoek) wilt laten weten hoever u bent. Ook kunt u deze verklaring gebruiken bij aanbestedingen.

Licentie op VisionManager
Onderdeel van dit pakket is een licentie op VisionManager. U ontvangt een volledig ingericht kwaliteitsmanagementsysteem.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »