Maakt ISO en VCA makkelijk!

ISO 9001 in 4 maanden met slimme software voor 1-3 gebruikers

Zet in 4 maanden een modern ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem op met onze slimme software VisionManager. Verhoog al doende de kwaliteit van uw organisatie en behaal snel uw ISO 9001 certificaat. Ook na introductie blijft uw kwaliteitssysteem up to date.

€845,00
€595,00 €719,95 incl. BTW
In winkelwagen
  • Jaarlicentie op onze ISO 9001 software VisionManager
  • Wij vullen VisionManager met ISO 9001:2015 handboek, procedures en formulieren
  • Alles is makkelijk aan te passen aan uw situatie
  • Handleiding en handige helpteksten begeleiden u
  • Elke 2 weken ontvangt u een adviesmail
  • Gratis software updates
       

De perfecte ISO 9001 certificeringsmatch

Heeft u een kleine organisatie die praktisch is ingesteld dan is dit pakket geschikt voor u. Na jaren van ontwikkeling kunnen wij u nu de perfecte combinatie bieden tussen met ISO 9001 gevulde kwaliteitsmanagement software en de bijbehorende documentatie, inclusief handleiding en projectplan. Deze combinatie zorgt ervoor dat u snel en makkelijk uw ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem kunt opzetten en dat uw kwaliteitssysteem ook na de eerste opzet altijd up-to-date is.

 

Ideaal voor kleine organisaties

Zeker in kleine organisaties is het opzetten van een QMS quality Management Systeem een hele investering. Niet alleen in uren maar ook het inhuren van een specialist is een kostbare zaak. Omdat wij vinden dat kwaliteitsmanagement voor iedere organisatie bereikbaar moet zijn hebben wij jaren geleden onze ISO 9001 certifceringspakketten ontwikkeld. Vanuit dezelfde gedachte is ook VisionManager ontstaan. Wij konden geen ISO 9001 software systeem vinden dat praktisch, overzichtelijk, betaalbaar en interactief genoeg was.    

 

De kosten en opbrengsten

Voor de actuele prijs (zie bovenaan pagina) leveren wij u een compleet gevuld ISO 9001 software systeem. Met onze handleiding en adviesmails helpen wij u om binnen 4 maanden een ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem op te zetten. U past de documenten aan binnen VisionManager om het systeem volledig te laten aansluiten op uw organisatie. U hoeft dus niet zelf een ISO 9001 handboek te schrijven of na te denken over een format voor processen. Wanneer uw ISO 9001 kwaliteitssysteem klaar is kunnen uw collega’s (ook op afstand) meteen aan de slag. Dit systeem is dan jullie systeem. Met jullie waarden (unieke kenmerken) en kwaliteit. 

Wanneer u dit pakket besteld krijgt u een jaarlicentie op VisionManager (waarde € 420,-) gevuld met het basispakket ISO 9001:2015 (waarde € 295,-). U ontvangt dus een korting van € 150 euro.

--U krijgt de volledige inhoud van het Basispakket ISO 9001 inclusief de ISO 9001 softwaretool VisionManager.--

 

Uw ISO 9001 kwaliteitssysteem is ook na introductie actief

Binnen VisionManager kunt u uw klachten registeren en opvolgen, evenals auditresultaten, verbeteringen en overige registraties. Handige actielijsten geven inzicht in de status. VisionManager stuurt daarnaast aan de gebruikers ook automatisch mailtjes wanneer er een actie voor hun klaar staat of wanneer er een document is gewijzigd.

 

Hoe snel kunt u na het bestellen aan de slag?

We snappen dat u nu zo snel mogelijk aan de slag wilt om uw ISO 9001 certificaat in zo’n kort mogelijk periode glansrijk te behalen. Zodra de bestelling is verwerkt en wij uw betaling hebben ontvangen gaan wij voor u aan het werk om uw kwaliteitssysteem voor u in te richten. Binnen drie werkdagen krijgt u van ons een mail met de inloggegevens. Vanaf dat moment kunt u actief aan de slag om snel en goed uw kwaliteitssysteem op te zetten.

 

Duur en kosten licentie na het eerste jaar

De licentie heeft de duur van één jaar. Daarna wordt de licentie automatisch verlengd met weer een jaar. U betaalt dan slechts € 420,00 per jaar, inclusief hosting en updates, exclusief BTW (prijspeil januari 2019). Natuurlijk kunt u uw licentie op elk moment ook upgraden naar meer gebruikers. Tot 10 gebruikers bedraagt uw investering slechts € 594,- per jaar en tot 25 gebruikers € 834,- per jaar.

 

Beëindigen van uw licentie

Met uw aankoop heeft u één jaar lang recht op het gebruik van VisionManager. Opzeggen kunt u tot  tenminste 1 maand voor het verlopen van de licentieperiode. U kunt dit doen schriftelijk of per mail. Zie verder ook onze overzichtelijke voorwaarden.

U krijgt de volgende documenten:

ISO 9001 handleiding voor het invoeren van een kwaliteitsmanagementsysteem.
Deze ISO handleiding geeft u alle informatie om zelf een kwaliteitsmanagementsysteem te kunnen opzetten.

UItleg ISO 9001:2015
Dit document legt de ISO 9001:2015 stapsgewijs uit. Wij nemen alle normparagrafen met u door en geven tips hoe u deze het beste kunt toepassen.

Het ISO 9001 projectplan
Hierin staan de stappen weergegeven (met toelichting) die genomen moeten worden voor het opzetten van een kwaliteitssysteem.

De context van de organisatie
Dit is een format waarbij wij exact aangeven hoe u het beste de context van uw organisatie kunt vaststellen en vastleggen. Inclusief een inventarisatie van uw stakeholders met hun behoeften.

ISO 9001 kwaliteitshandboek
Dit document geeft aan dat u aan alle normparagrafen voldoet. Het belangrijkste gedeelte is het kwaliteitsbeleid. Het document bevat vele helpteksten.

De vijf verplichte procedures
De procedure voor documentenbeheer is gesplitst in twee aparte procedures:

    Het beheer van interne documenten en het beheer van externe documenten
    Het beheer van kwaliteitsregistraties
    Het uitvoeren van interne audits
    Het herkennen en omgaan met afwijkingen
    Het doorvoeren van corrigerende maatregelen

Een viertal handige formulieren

    Interne auditrapportage
    Het doorvoeren van verbeteringen
    Overzicht kwaliteitsregistraties
    Overzicht externe documenten

Handleiding interne auditing
Dit document bevat vele tips over hoe interne audits kunnen worden voorbereid, uitgevoerd en gerapporteerd.

Klachtenprocedure
Deze procesbeschrijving bestaat uit de twee deelprocessen:

    Het afhandelen van klachten
    Het analyseren van klachten

Kwaliteitsdoelstellingen
Bevat een powerpointpresentatie waarin op duidelijke wijze de relatie wordt weergegeven tussen de missie, visie van een organisatie en haar kwaliteitsdoelstellingen. Onderdeel van dit pakket is het Visionair Management Model. Deze geeft stapsgewijs de relatie tussen de missie, visie, beleid, strategie, kritische succes factoren en prestatie-indicatoren op procesniveau aan. Het pakket bevat ook een format (excel) over hoe prestatie-indicatoren vast te leggen (grafisch) waarbij in een oogopslag het effect van de uitgevoerde maatregelen zichtbaar zijn.

Managementreview
Dit document geeft aan, met uitleg, welke onderwerpen behandelt moeten worden om te voldoen aan de ISO 9001. Ook is een ingevuld voorbeeld van een managementreview bijgesloten.

Met als bonus een Voortgangsverklaring
Met deze verklaring geeft u aan hoever u bent met de invoering van uw kwaliteitssysteem. Handig wanneer u uw klanten (vaak op verzoek) wilt laten weten hoever u bent. Ook kunt u deze verklaring gebruiken bij aanbestedingen.

Licentie op VisionManager
Onderdeel van dit pakket is een licentie op VisionManager. U ontvangt een volledig ingericht kwaliteitsmanagementsysteem. Gebruik onze ISO 9001 software.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »