Maakt ISO en VCA makkelijk!

Compleet ISO 27001:2013 certificeringspakket

Met dit zeer complete ISO 27001:2013 pakket heeft u in één keer alles in huis om uw organisatie binnen 4-6 maanden voor te bereiden op een externe audit. Zelfs wanneer u op dit moment nog niet thuis bent in informatiebeveiliging en de ISO 27001:2013.

Lees meer...
€690,00 €834,90 incl. BTW
In winkelwagen
  • Opgezet volgens de nieuwe ISO 27001:2013
  • Pakket met ISO 27001 handboek, procedures en formulieren
  • Handleiding en handige helpteksten begeleiden u
  • Makkelijk aan te passen aan uw situatie  

Compleet ISO 27001:2013 certificeringspakket met auditcursus

Alles wat de certificeerder van u vraagt

Bij ISO 27001 certificering verwacht de certificeerder dat u een goed werken systeem opzet en dat u door middel van interne audits instaat bent om de effectiviteit van uw ISO 27001 zelf te auditen om daar waar nodig verbeteringen door te kunnen voeren. Dit pakket bevat alles wat u daarvoor nodig heeft, inclusief een cursus interne auditing.

Compleet ISO 27001 certificeringspakket met audit cursus

Dit pakket bevat alle benodigde ISO documenten (handboek, procedures en formulieren) om een informatiebeveiligingssysteem op te zetten dat voldoet aan de ISO 27001:2013 norm én een cursus interne auditing (met certificaat!). Hiermee haalt u alles in huis wat u nodig heeft om zelf makkelijk en goed de ISO 27001 certificering te behalen.

Beschrijving


Een verplicht onderdeel van het ISO 27001 informatiebeveiligingssysteem is het uitvoeren van interne audits. De certificeerder verwacht dat de auditors hiervoor aantoonbaar zijn opgeleid. Dit ISO 27001 certificeringspakket bevat alles van het ISO 27001 basispakket én de cursus interne auditing. Deze cursus wordt door de certificerende instellingen geaccepteerd als een volwaardige cursus. Wanneer u dit Complete ISO 27001 pakket aanschaft bespaart u minimaal € 5.000 ten opzichte van het inschakelen van een reguliere adviseur / trainer en u maakt gebruik van een al veel toegepaste en bewezen methodiek.

Dit pakket voldoet aan de nieuwe ISO 27001:2013

 

U krijgt de volgende documenten:

ISO 27001 handleiding voor het invoeren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging .
Deze ISO handleiding geeft u alle informatie om zelf een managementsysteem voor informatiebeveiliging te kunnen opzetten.

UItleg ISO 27001:2013
Dit document legt de ISO 27001:2013 stapsgewijs uit. Wij nemen alle normparagrafen met u door en geven tips hoe u deze het beste kunt toepassen.

Het ISO 27001 projectplan
Hierin staan de stappen weergegeven (met toelichting) die genomen moeten worden voor het opzetten van een managementsysteem voor informatiebeveiliging .

De context van de organisatie
Dit is een format waarbij wij exact aangeven hoe u het beste de context van uw organisatie kunt vaststellen en vastleggen. Inclusief een inventarisatie van uw stakeholders met hun behoeften.

ISO 27001 kwaliteitshandboek
Dit document geeft aan dat u aan alle normparagrafen voldoet. Het belangrijkste gedeelte is het informatiebeveiligingsbeleid. Het document bevat vele helpteksten.

Informatiebeveiligingsbeleid
Binenn het pakket treft u een voorbeeld aan van een beleidsverklaring. Samen met de informatie uit de handleiding geeft dit voldoende houvast om zelf snel en goed een beleidsverklaring op te stellen.

Verklaring van toepasselijkheid
Een van de verplichte onderdelen van het informatiebeveiligingssysteem is het opstellen van een verklaring van toepasselijkheid. U geefthierin per onderdeel van de binnen de bijlage A van de ISO 27001 norm aan of dat onderdeel wel of niet van toepassing is, met daarbij een onderbouwing / rechtvaardiging. Binnen het pakket traft u hiervan een template aan.

Risicoanalyse
We gaan binnen dit pakket uit van de MAPGOOD methode. Dit is een veel toegepaste methode die voor vrijwel elke organisatie geschikt is. Een template van de opzet van de risicoanalyse is onderdeel van dit pakket.

Een set met procesbeschrijvingen

    Het beheer van interne documenten en het beheer van externe documenten
    Het beheer van kwaliteitsregistraties
    Het uitvoeren van interne audits
    Het herkennen en omgaan met afwijkingen
    Het doorvoeren van corrigerende maatregelen
    Het afhandelen van incidenten en klachten
    Het analyseren van incidenten en klachten
    Het beheer van bedrijfsmiddelen
    Het uitvoeren van disciplinaire maatregelen
    Het uitvoeren van een risico-analyse

Een vijftal handige formulieren

    Interne auditrapportage
    Het doorvoeren van verbeteringen
    Overzicht registraties
    Overzicht externe documenten
    Klachten en incidentenformulier

Handleiding interne auditing
Dit document bevat vele tips over hoe interne audits kunnen worden voorbereid, uitgevoerd en gerapporteerd.

Managementreview
Dit document geeft aan, met uitleg, welke onderwerpen behandelt moeten worden om te voldoen aan de ISO 27001.

 

 

Cursus Interne Auditing

Voldoe aan de eisen voor ISO 27001 certifcering
Met het certificaat voldoet u aan de noodzakelijke kennis om interne audits te kunnen uitvoeren. U bent weer een stap dichter bij certificering of u heeft een volgende stap gezet in uw persoonlijke ontwikkeling.

Opleiding met voorbeelden en formulieren- u kunt direct aan de slag
Naast de lesstof ontvangt u ook de benodigde formulieren om direct audits te kunnen uitvoeren.

Opbouw van de opleiding
De opleiding bestaat uit drie onderdelen.

  •     Theorie ISO 27001 en interne audits.
  •     Het voorbereiden van interne audits.
  •     Uitvoeren en rapporteren  van interne audits bij u op lokatie.


De lesstof is kort – krachtig en zo praktisch mogelijk.

Voorkennis en niveau van vooropleiding
U heeft geen kennis van de ISO 27001 nodig. MBO denkniveau is minimaal benodigd.  

Zij gingen u voor
De organisatie achter ISOMANAGER is AVR Vision Consult BV. Wij leiden al sinds 1996 auditors op. Deze kennis en ervaring is verwerkt in deze geheel nieuwe opleiding interne auditing. Sinds we deze opleiding in deze werkvorm hebben aangeboden hebben we al vele tientallen certficaten mogen uitreiken en het worden er steeds meer.  Tot onze cursisten horen onder meer medewerkers van bouwbedrijven, laboratoria, ziekenhuizen, banken, industrie en zakelijke dienstverlening.

Duur van de opleiding
Wij gaan uit van 24 studie-uren. Dit is inclusief het voorbereiden en uitvoeren van de interne  audit. Gemiddeld doen onze cursisten er tussen de week en twee maanden over om de opleiding geheel af te ronden.

Bestel het ISO 27001:2013 certificering pakket nu en begin nog vandaag!

 

Hieronder treft u enkele voorbeelden aan van de documenten die onderdeel uitmaken van dit ISO 27001 pakket. Het is altijd moeilijk om met slechts enkele voorbeelden een goede impressie te geven. De waarde van dit pakket ontstaat vooral door de smanehang tussen alle geleveder documenten.

 

Voorbeeld van het projectplan

Voorbeeld van de handleiding

Voorbeeld van format informatiebeveiligingsbeleid

Voorbeeld van een procesbeschrijving


ISO 27001

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »