Maakt ISO en VCA makkelijk!

ISO 27001 software met ISO 27001 documentatie 1-3 gebruikers

Gemak voor de informatiebeveiligingsmanager. Met deze ISO 27001 software gevuld met ISO 27001 documentatie heeft u alles in huis om zelf een goed werkend informatiebeveiligingssysteem op te zetten én te onderhouden.

Lees meer...
€695,00 €840,95 incl. BTW
Levertijd: Onze pakketten worden geleverd als download.

In winkelwagen
  • Jaarlicentie op ISO 27001 software
  • Gevuld met ISO 27001 handboek, procedures en formulieren
  • Opgezet volgens de nieuwe ISO 27001:2013
  • Makkelijk aan te passen aan uw situatie
  • Handleiding en handige helpteksten begeleiden u
  • Gratis software updates
       

ISO 27001 software (ISO 27001 toolkit)

Als ondernemer wil je graag zoveel mogelijk zelf doen. Bijvoorbeeld het opzetten van een GOED WERKEND iso 27001 INFORMATIEBEVEILIGINGSSYSTEEM. Dat kan met dit ISO 27001 pakket. U bespaart op de kosten van een extern adviseur en u maakt toch gebruik van onze jarenlange expertise als specialist. Met meer dan 25 jaar ervaring en duizenden klanten bieden wij een bewezen concept.

Voor bovenstaand bedrag maakt u een jaar lang gebruik van onze ISO 27001 software dat compleet gevuld is met alle documentatie die u nodig heeft om een informatiebeveiligingssysteem volgens de ISO 27001:2013 op te zetten. U kunt tot 3 collega's in de cloud met uw informatiebeveiligingssysteem laten werken. Na het eerste jaar zijn de kosten zelfs lager (€ 420,- per jaar voor 3 gebruikers). 

De inhoud van de documentatie is gelijk aan het Basispakket ISO 27001 maar wordt geleverd op de juiste plaats binnen de ISO 27001 softwaretool VisionManager.

 

De voordelen van onze ISO 27001 software

VisionManager is de enige ISO 27001 softwaretool die helemaal is ingericht volgens de filosofie van de ISO 27001:2013. Dus geen kunstmatige aanpassingen van bestaande systemen, maar volledig compatible met de ISO 27001. Met VisionManager heeft u overzicht en grip op uw informatiebeveiligingssysteem. De software betrekt uw collega's op een interactieve manier bij het systeem en zorgt voor betrokkenheid en inzicht.

Binnen VisionManager kunt u uw incidenten registeren en opvolgen, evenals auditresultaten, verbeteringen en overige registraties. Handige actielijsten geven inzicht in de status. VisionManager stuurt daarnaast aan de gebruikers ook automatisch mailtjes wanneer er een actie voor hun klaar staat of wanneer er een document is gewijzigd.

Doordat VisionManager in de cloud staat is de tool altijd en overal bereikbaar (mits er internet is natuurlijk). U hoeft zelf geen software te installeren.

Wat krijgt u na het bestellen?

Zodra de betaling is verwerkt gaan wij voor u aan het werk om uw informatiebeveiligingssysteem voor u in te richten binnen VisionManager. Binnen drie werkdagen krijgt u van ons een mail met de inloggegevens. Vanaf dat moment kunt u actief aan de slag om snel en goed uw kwaliteitssysteem op te zetten.

Duur en kosten licentie na het eerste jaar

De licentie heeft de duur van één jaar. Daarna wordt de licentie automatisch verlengd met weer een jaar. U betaalt dan slechts € 420,- per jaar, inclusief hosting en updates, exclusief BTW (prijspeil januari 2019). Natuurlijk kunt u uw licentie op elk moment ook upgraden naar meer gebruikers. Tot 10 gebruikers bedraagt uw investering slechts € 594,- per jaar.

Natuurlijk kunt u de licentie ook beëindigen. Dit dient tenminste 1 maand, schriftelijk of per mail, voor het verlopen van de licentie te gebeuren. Zie verder ook onze overzichtelijke voorwaarden.

U krijgt de volgende documenten:

ISO 27001 handleiding voor het invoeren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging .
Deze ISO handleiding geeft u alle informatie om zelf een managementsysteem voor informatiebeveiliging te kunnen opzetten.

UItleg ISO 27001:2013
Dit document legt de ISO 27001:2013 stapsgewijs uit. Wij nemen alle normparagrafen met u door en geven tips hoe u deze het beste kunt toepassen.

Het ISO 27001 projectplan
Hierin staan de stappen weergegeven (met toelichting) die genomen moeten worden voor het opzetten van een managementsysteem voor informatiebeveiliging .

De context van de organisatie
Dit is een format waarbij wij exact aangeven hoe u het beste de context van uw organisatie kunt vaststellen en vastleggen. Inclusief een inventarisatie van uw stakeholders met hun behoeften.

ISO 27001 kwaliteitshandboek
Dit document geeft aan dat u aan alle normparagrafen voldoet. Het belangrijkste gedeelte is het informatiebeveiligingsbeleid. Het document bevat vele helpteksten.

Informatiebeveiligingsbeleid
Binenn het pakket treft u een voorbeeld aan van een beleidsverklaring. Samen met de informatie uit de handleiding geeft dit voldoende houvast om zelf snel en goed een beleidsverklaring op te stellen.

Verklaring van toepasselijkheid
Een van de verplichte onderdelen van het informatiebeveiligingssysteem is het opstellen van een verklaring van toepasselijkheid. U geefthierin per onderdeel van de binnen de bijlage A van de ISO 27001 norm aan of dat onderdeel wel of niet van toepassing is, met daarbij een onderbouwing / rechtvaardiging. Binnen het pakket traft u hiervan een template aan.

Risicoanalyse
We gaan binnen dit pakket uit van de MAPGOOD methode. Dit is een veel toegepaste methode die voor vrijwel elke organisatie geschikt is. Een template van de opzet van de risicoanalyse is onderdeel van dit pakket.

Een set met procesbeschrijvingen

    Het beheer van interne documenten en het beheer van externe documenten
    Het beheer van kwaliteitsregistraties
    Het uitvoeren van interne audits
    Het herkennen en omgaan met afwijkingen
    Het doorvoeren van corrigerende maatregelen
    Het afhandelen van incidenten en klachten
    Het analyseren van incidenten en klachten
    Het beheer van bedrijfsmiddelen
    Het uitvoeren van disciplinaire maatregelen
    Het uitvoeren van een risico-analyse

Een vijftal handige formulieren

    Interne auditrapportage
    Het doorvoeren van verbeteringen
    Overzicht registraties
    Overzicht externe documenten
    Klachten en incidentenformulier

Handleiding interne auditing
Dit document bevat vele tips over hoe interne audits kunnen worden voorbereid, uitgevoerd en gerapporteerd.

Managementreview
Dit document geeft aan, met uitleg, welke onderwerpen behandelt moeten worden om te voldoen aan de ISO 27001.

Bestel het ISO 27001:2013 certificering pakket nu en begin nog vandaag!

 

Hieronder treft u enkele voorbeelden aan van de documenten die onderdeel uitmaken van dit ISO 27001 pakket. Het is altijd moeilijk om met slechts enkele voorbeelden een goede impressie te geven. De waarde van dit pakket ontstaat vooral door de smanehang vtussen alle geleveder documenten.

 

Voorbeeld van het projectplan

Voorbeeld van de handleiding

Voorbeeld van format informatiebeveiligingsbeleid

Voorbeeld van een procesbeschrijving

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »