Maakt ISO en VCA makkelijk!

ISO 27001 interne audit opleiding

ISO 27001 internal auditor training. Met deze cursus kunt u direct aan de slag en leert u in eigen tempo een audit uit te voeren volgens de ISO 27001 norm. Zo zorgt u ervoor dat u voldoet aan de eisen van de certifceerder.

Lees meer...
€295,00 €356,95 incl. BTW
Levertijd: Onze pakketten worden geleverd als download.

In winkelwagen
 • Leer interne audits uitvoeren die voldoen aan ISO 27001:2013
 • Download uw lesstof en begin nog vandaag
 • Praktisch én betaalbaar
 • Met persoonlijke trainer op afstand
 • Met door certificerende instellingen geaccepteerd certificaat
     

ISO 27001 Internal Auditor training

Een interne audit volgens de ISO 27001 uitvoeren is een vak. Een leuk vak bovendien. U leert uw organisatie kennen op een geheel nieuwe manier. U praat met collega’s, u onderzoekt de werking van het informatiebeveiligingssysteem en u komt met verbetervoorstellen. U kunt hiervoor in groepsverband een training volgen of u kunt kiezen voor een praktische cursus waarbij u uw leerdoelen behaalt met ervaring binnen uw eigen organisatie. Op ISOmanager bieden wij u deze ISO 27001 Interne Audit cursus aan. 

Cursus Interne Auditor ISO 27001

Nadat u de ISO 27001 interne audit cursus heeft besteld kunt u direct het cursusmateriaal downloaden. U leert de lesstof in uw eigen tempo en op het moment dat het u het beste uitkomt. Wanneer u weet hoe u een interne audit kunt uitvoeren gaat u ook daadwerkelijk aan de slag binnen uw eigen organisatie. U heeft dan al geleerd hoe een interne audit moet plannen, voorbereiden en uitvoeren.

U bereidt een interne audit voor aan de hand van een praktische vragenlijst. U stuurt de voorbereiding naar uw persoonlijke trainer. Deze zal uw voorbereiding beoordelen en daar waar nodig voorzien van opmerkingen en handige tips.

Daarna voert u de interne audit uit en stelt daarvan de rapportage op. U  stuurt het resultaat naar onze trainer die u adviseert en aangeeft wat u nog kunt verbeteren.  Desgewenst herhaalt dit zich twee maal. Wanneer het resultaat van de audit voldoet ontvangt u een prachtig certificaat dat u kunt tonen aan de externe auditor van de certificerende instelling.


Voldoe aan de eisen voor ISO 27001 certifcering

Met het certificaat van deze ISO 27001 internal auditor training heeft u aantoonbaar de noodzakelijke kennis om interne audits te kunnen uitvoeren. U bent weer een stap dichter bij certificering of u heeft een volgende stap gezet in uw persoonlijke ontwikkeling.


ISO 27001 Internal Auditor cursus met voorbeelden en formulieren- u kunt direct aan de slag

Naast de lesstof ontvangt u ook de benodigde formulieren om direct audits te kunnen uitvoeren.


Opbouw van de interne audit cursus

De interne audit cursus bestaat uit drie onderdelen.

 1.     Theorie ISO 27001:2013 en interne audits.
 2.     Het voorbereiden van interne audits.
 3.     Uitvoeren en rapporteren  van interne audits bij u op lokatie.


De lesstof is kort – krachtig en zo praktisch mogelijk.

Voorkennis en niveau van vooropleiding

U heeft geen kennis van de ISO 27001 nodig. MBO denkniveau is minimaal benodigd.
 

Zij gingen u voor:

Wij leiden al sinds 1994 auditors op. Deze kennis en ervaring is verwerkt in deze geheel nieuwe opleiding interne auditing. Sinds we deze opleiding in deze werkvorm hebben aangeboden hebben we al vele tientallen certficaten mogen uitreiken en het worden er steeds meer.  Tot onze cursisten horen onder meer medewerkers van bouwbedrijven, laboratoria, ziekenhuizen, banken, industrie en zakelijke dienstverlening.

Duur van de opleiding

Wij gaan uit van 24 studie-uren. Dit is inclusief het voorbereiden en uitvoeren van de interne audit. Gemiddeld doen onze cursisten er tussen de week en twee maanden over om de opleiding geheel af te ronden.

Bestel nu en begin nog vandaag!

 

Inhoudsopgave

U krijgt de volgende documenten:

 • Powerpoint presentatie
 • Handleiding Interne auditing
 • Format interne auditrapportage
 • Huiswerkopdracht

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »