Maakt ISO makkelijk!

ISO 14001 software met ISO 14001 documentatie 11 - 25 gebruikers

Implementeer zelf uw ISO 14001:2015 milieusysteem met onze software inclusief documentatie. Draag als organisatie bij aan een beter milieu en behaal uw ISO 14001 certificaat.

€1.229,00
€929,00 €1.124,09 incl. BTW
In winkelwagen
 • Jaarlicentie op ISO 14001 software
 • Gevuld met ISO 14001 handboek, procedures en formulieren
 • Opgezet volgens de nieuwe ISO 14001:2015
 • Makkelijk aan te passen aan uw situatie
 • Handleiding en handige helpteksten begeleiden u
 • Opgezet volgens de HLS structuur, dus makkelijk te combineren met andere normen
 • Gratis software updates
     

ISO 14001 software

Lever dezelfde kwaliteit als middelgrote en grote bedrijven. Dat kan met VisionManager. Wij leveren u een compleet gevuld ISO 14001 software systeem. Met onze handleiding helpen wij u om binnen 4 maanden een ISO 14001:2015 milieusysteem op te zetten. U past de documenten aan binnen VisionManager om het systeem volledig te laten aansluiten op uw organisatie. U hoeft dus niet zelf een ISO 14001 handboek te schrijven of na te denken over een format voor processen. Wanneer uw ISO 14001 milieusysteem klaar is kunnen uw collega’s (ook op afstand) meteen aan de slag.

Wanneer u dit pakket besteld krijgt u een jaarlicentie op VisionManager (waarde € 420,-) gevuld met het basispakket ISO 14001:2015 (waarde € 295,-). U ontvangt dus een korting van € 150 euro.

U krijgt de volledige inhoud van het Basispakket ISO 14001 inclusief de ISO 14001 softwaretool VisionManager

De voordelen van onze ISO 14001 software

VisionManager is de enige ISO 14001 softwaretool die helemaal is ingericht volgens de filosofie van de ISO 14001:2015. Dus geen kunstmatige aanpassingen van bestaande systemen, maar volledig compatible met de nieuwe ISO 14001. Met VisionManager heeft u overzicht en grip op uw milieusysteem. De software betrekt uw collega's op een interactieve manier bij het systeem en zorgt voor betrokkenheid en inzicht.

Binnen VisionManager kunt u uw incidenten registeren en opvolgen, evenals auditresultaten, verbeteringen en overige registraties. Handige actielijsten geven inzicht in de status. VisionManager stuurt daarnaast aan de gebruikers ook automatisch mailtjes wanneer er een actie voor hun klaar staat of wanneer er een document is gewijzigd.

Doordat VisionManager in de cloud staat is de tool altijd en overal bereikbaar (mits er internet is natuurlijk). U hoeft zelf geen software te installeren.

Wat krijgt u na het bestellen?

Zodra de betaling is verwerkt gaan wij voor u aan het werk om uw milieusysteem voor u in te richten. Binnen drie werkdagen krijgt u van ons een mail met de inloggegevens. Vanaf dat moment kunt u actief aan de slag om snel en goed uw milieusysteem op te zetten.

Duur en kosten licentie na het eerste jaar

De licentie heeft de duur van één jaar. Daarna wordt de licentie automatisch verlengd met weer een jaar. U betaald dan slechts € 834,00 per jaar, inclusief hosting en updates, exclusief BTW (prijspeil november 2016). Natuurlijk kunt u uw licentie op elk moment ook upgraden naar meer gebruikers. Tot 50 gebruikers bedraagt uw investering bijvoorbeeld € 1.182,00 per jaar.

Natuurlijk kunt u de licentie ook beëindigen. Dit dient tenminste 1 maand, schriftelijk of per mail, voor het verlopen van de licentie te gebeuren. Zie verder ook onze overzichtelijke voorwaarden.

U krijgt de volgende documenten:

ISO 14001 handleiding voor het invoeren van een milieumanagementsysteem.
Deze ISO handleiding geeft u alle informatie om zelf een milieumanagementsysteem te kunnen opzetten.

UItleg ISO 14001:2015
Dit document legt de ISO 14001:2015 stapsgewijs uit. Wij nemen alle normparagrafen met u door en geven tips hoe u deze het beste kunt toepassen.

Het ISO 14001 projectplan
Hierin staan de stappen weergegeven (met toelichting) die genomen moeten worden voor het opzetten van een milieusysteem.

De context van de organisatie
Dit is een format waarbij wij exact aangeven hoe u het beste de context van uw organisatie kunt vaststellen en vastleggen. Inclusief een inventarisatie van uw stakeholders met hun behoeften.

ISO 14001 kwaliteitshandboek
Dit document geeft aan dat u aan alle normparagrafen voldoet. Het belangrijkste gedeelte is het milieubeleid. Het document bevat vele helpteksten.

De verplichte procedures
Binnen het pakket zijn de verplichtte procesbeschrijvingen opgenomen.

 • Het identificeren van milieuaspecten
 • Het identificeren van wettelijke eisen
 • Het bewust maken van het belang van het milieubeleid
 • Het intern communiceren van het milieubeleid
 • Het beheer van interne documenten en het beheer van externe documenten
 • Het beheer van registraties
 • Het uitvoeren van interne audits
 • Het herkennen en omgaan met afwijkingen
 • Het doorvoeren van corrigerende maatregelen
 • Het afhandelen van klachten en incidenten
 • Het analyseren van klachten en incidenten


Een viertal handige formuliere

 • Interne auditrapportage
 • Het doorvoeren van verbeteringen
 • Overzicht kwaliteitsregistraties
 • Overzicht externe documenten
 • Klachtenformulier

Handleiding interne auditing
Dit document bevat vele tips over hoe interne audits kunnen worden voorbereid, uitgevoerd en gerapporteerd.

Inventarisatie milieuaspecten
Bevat voorbeelden en twee templates van kwalitatieve en kwantitatieve inventarisaties van de milieuaspecten.

Managementreview
Dit document geeft aan, met uitleg, welke onderwerpen behandelt moeten worden om te voldoen aan de ISO 14001.

Met als bonus een Voortgangsverklaring
Met deze verklaring geeft u aan hoever u bent met de invoering van uw milieumanagementssysteem. Handig wanneer u uw klanten (vaak op verzoek) wilt laten weten hoever u bent. Ook kunt u deze verklaring gebruiken bij aanbestedingen. ISO 14001.

 

ISO 14001 software

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »