Maakt ISO makkelijk!

Implementeer en onderhoud uw kwaliteitssysteem met VisionManager

Dé ISO softwaretool voor slimme organisatie.

Het opzetten van een kwaliteitssysteem kost tijd. Tijd die u waarschijnlijk liever ergens anders aan besteedt. Wij bieden voor u een complete ISO certificeringspakketten aan dat u in staat stellen om, zonder adviseur, op een goede manier snel en met zo weinig mogelijk tijd uw ISO certificaat te behalen.

Deze complete ISO certificeringspakketten bestaan naast de handleidingen, projectplan, procesbeschrijvingen, templates en formulieren ook uit een softwaretool; VisionManager.

VisionManager neemt u de eenvoudige vaak repeterende maar oh zo tijdrovende werkzaamheden uit handen. Deze ISO tool geeft bijvoorbeeld aan wat er wanneer door wie moet plaatsvinden. Dat hoeft u dus niet meer bij te houden, dat doet VisionManager voor u. Ook stuurt VisionManager automatisch mailtjes naar die medewerkers die een taak moeten uitvoeren. En dat op momenten dat u gewoon aan het werk bent.

Ook het opzetten en invoeren van een kwaliteitssysteem gaat met VisionManager sneller, beter en met minder tijd dan wanneer u geen ISO softwaretool gebruikt.

 


 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »