Maakt ISO en VCA makkelijk!

Wat is de waarde van uw onderneming?

  • Geplaatst op
  • Door Hans van der RIjst, AVR Vision Consult BV
  • Geplaatst in Kernwaarden, kpi'S
  • 0
Wat is de waarde van uw onderneming?

Beter gezegd: Wat zijn de waarden van uw onderneming? Wanneer je dat zomaar vraagt is dat voor veel ondernemers een vreemde vraag. Hoezo waarden?

De (kern)waarden van een onderneming geven aan waar u in wilt uitblinken. De (kern)waarden geven aan wat uw klanten zeker mogen verwachten. Je zou het de unique selling point kunnen noemen. Maar dan vooral gericht op de dienstverlening en minder op de producteigenschappen. Organisaties hebben vaak tevreden (of ontevreden) klanten door de wijze waarop zij met hun klanten omgaan. Veel minder klanten zijn ontevreden over het product zelf. Het zijn de processen eromheen die de klanttevredenheid in grote mate bepalen. Waarom zou een klant juist met u zaken willen doen? Juist: omdat u natuurlijk veel beter bent dan de concurrent. Maar waar bent u dan beter in? Bent u sneller of meer betrouwbaar? Bent u meer betrokken bij de klant? Begrippen als betrouwbaarheid, snelheid, transparantie end. worden ook wel de de (kern)waarden van de organisatie genoemd. Wat zijn de waarden van uw onderneming?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »